O mně

Vše začalo oblékáním panenek…měla jsem i dětský šicí stroj. V 10 letech jsem si ušila kalhoty, v 17 maturitní šaty a v té době jsem dostala i první zakázky. Jen je potřeba podotknout, že v zemi bývalého Sovětského svazu bylo šití jedinou možností zajímavě se obléct, bylo nutností a obvyklou domácí činnosti:) Chodila jsem do hudebky i výtvarky a umění je mou inspiraci i terapií.

Proti přání rodičů jsem vystudovala konstrukci a design střihů (s vyznamenáním :) a vydala se „na zkušenou" do Česka. Teď všechny svoje zkušenosti (šití na pásu, konstruktér/designér konfekce, mistrová v módním salónu i šití na zakázku) přetavuji do každého modelu, co mi projde rukama. 

000552241_velké_1

Myslím si, že každá žena je krásná (opravdu:) a snažím se je oblékat tak, aby tu krásu viděli i ostatní. Ráda poradím s výběrem střihu, velikosti i barvy a šití na míru si moje zákaznice pochvalují. Jsem majitelkou ženských tvarů a moje střihy vždy vylepšují ženskou postavu bez jakýchkoliv nároků na její křivky.
Vyzdvihnout přednosti, potlačit nedokonalosti, podtrhnout barvu očí a tím zvýšit zákaznici sebevědomí, to prostě miluji :)

DSC_0905uu

Pracuji hlavně s přírodními látkami, které jsou příjemné tělu, s malým podílem elastických vláken, které vylepšují jejich užitné vlastnosti a téměř vždy od českých výrobců. Šiji sama nebo to dám do jiných šikovných rukou, ale téměř vždy to jsou jednotlivé kousky, vyjímečně malé série.

DSC_10781

Každý kus má buď zajímavý prvek, originální látku nebo střih. Bude odrážet vaši osobnost a styl. Zasloužíte si kvalitu, která vydrží roky! Z barev, které ladí, spolu poskládáme šatník:)

Co dokáží střihy a barvy píšu do Blogu a na Facebook. Naše novinky najdete také na Instagramu,.

Budu ráda, když budeme v kontaktu :)

Oksana (OKsana KOval za svobodna:)