Kalhoty se širokými nohavicemi

Zdá se, že milované slimky mají svá nejlepší léta dávno za sebou. Ženy čím dál častěji schovávají své křivky v kalhotách s širokými nohavicemi. A není divu. Dokážou zakrýt nejeden kožní varhánek a navíc působí elegantně. Stačí je jen umět nosit.

Pravidlo číslo jedna u tohoto střihu kalhot je nekombinovat je s oversized vrškem. Lepší je zvolit projmuté, vypasovanější sako a nechat ho rozepnuté, aby byl vidět pas. Druhé pravidlo zní – top zakasejte dovnitř. Pokud si k nim vezmete svetr, zastrčte dovnitř  alespoň přední část.

„Pokud máte větší bříško, sahejte po hladkých materiálech, řasení nebo mašle by zbytečně přidaly na objemu. Naopak drobnější postavy si mohou vybrat i vzorovaný kousek

Dobře vypadá třeba košile nahoru a na ni krátký svetr. Vysoké štíhlé ženy s dlouhýma nohama se nemusí bát obout k širokým nohavicím boty na plochém podpatku, u těch ostatních platí, že čím vyšší podpatky, tím líp,“

Široké nohavice se vám můžou zdát nekompatibilní s delšími přepásanými kabátky, ale uvidíte, že to bude vypadat stejně dobře, jako s vypasovanou bundičkou.

Jestli se pořád bráníte nošení širokých nohavic, naše kalhoty Vás přesvědčí, že děláte chybu. Dokážou leccos schovat, protáhnou a zeštíhlí siluetu a jsou trendy víc než kdy dřív.