Petrolejová

kolaz_petrolejova2

Objevte půvab petrolejové

Ač se vám zprvu může zdát petrolejová barva jako lehce extravagantní záležitost, opak je pravdou. Sice patří k nápaditějším tónům, nicméně sluší všem ženám bez ohledu na věk, barvu pleti či vlasů. Ani na postavě nezáleží. Korespondovat bude báječně jak s křivkami útlými, tak s těmi plus size. Obrovskou výhodou je také snadná kombinovatelnost a způsob využití tohoto efektního odstínu. Obléct se do ní mohou světlovlásky, zrzky i brunetky.

Dumáte nad tím, jestli vám bude petrolejová slušet? Věříme, že ano. Pro takové zrzky je přímo jako stvořená ale sluší i brunetkám a světlovláskám. Takže žádné obavy a směle do ní. Pro váhavé jsou topy, sukně , pro odvážné (a ty, co nám věří:) - šaty

Souhra modré a zelené je natolik atraktivní, že ji lze obléci na běžné nošení do práce, na vycházku či do školy, ale i tehdy, když se chystáte na společenskou událost. Nebojte se a mixujte! Decentní look vykouzlíte spojením se světlými tóny, například šedou a béžovou. Klasikou, se kterou vedle nešlápnete, bude bílá a černá. Petrolejová se zlatou budou tvořit luxusní pár. Například petrolejové šaty a zlacené náušnice nebo metalický pásek - to vyvolá femme fatale look.

Zadejte do vyhledavače “petrolejová“ a nechte se okouzlit.